Stella FM broadcasts both Italian and international music that varies too from genre to genre. Edhe pse zhanër i tyre kryesor i zgjedhjes është Pop dhe Rock, por ata nuk kanë asnjë problem duke luajtur këngë nga zhanret si hip hop, urban, r n b etj. Stella FM main vision is to play what their listeners will listen or if saying the other way what their listeners would like to listen. As Italian has its own beautiful tradition of music and culture Stella FM most of the time tries to play songs and arrange programs thats gonna represent its own tradition of music and culture. Stella FM official web address is www.stella.fm
Stella FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Itali : Stella FM ]