Radio Venezia is a hit live online broadcasting music channel based on Venice, Itali. Radio Venezia plays different range of music. Në mesin e njerëzve të të gjitha moshave ky kanal radio luan programe muzikore dhe tregon flisni 24 orë live online.

Radio Venezia official website address is www.radiovenezia.it

Radio Venezia
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Itali : Radio Venezia ]