Radio Sette Asiago broadcasts a diverse range of locally and nationally produced programs, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Radio Sette Asiago broadcasters believe in providing real music variety, so listeners can enjoy pop and dance. Radio Sette Asiago official website address is www.radiosetteasiago.it
Radio Shtatë Asiago
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Itali : Radio Shtatë Asiago ]