Radio Rovigo is a live online broadcasting music channel based on Rovigo, Itali. Radio Rovigo plays different range of music genres. Në mesin e njerëzve të të gjitha moshave ky kanal radio luan programe muzikore dhe tregon flisni 24 orë live online.

Radio Rovigo official website address is www.radiorovigo.it

Radio Rovigo
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Itali : Radio Rovigo ]