transmeton programet e saj dekoroj playlists saj për një audiencë të ndryshme sociale dhe kulturore. In addition to the Radio Orizzonti Nuovi broadcast of a variety of information and entertainment programmes, Radio Orizzonti Nuovi broadcasts diverse local productions. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

Radio Orizzonti Nuovi website address is www.radioorizzontinuovi.com

Radio Orizzonti Nuovi
Play Button
Please click on to picture for play this radio...

Na dërgoni problemi juaj


[ Itali : Radio Orizzonti Nuovi ]