Radio Net Calabria is a online music radio station. Radio Net Calabria broadcasts to the regions 24 orë në ditë, 12 muaj të vitit. Me një përzierje të madhe të xhazit, gjendje e dëshpëruar, popull, Bota dhe muzikë klasike. Radio Net Calabria has something for all discerning music lovers.

Radio Net Calabria
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Itali : Radio Net Calabria ]