Faces change, generations, trends but Ciroma goes on. Sometimes it crackles when raging storm is off but the radio is still alive. Në mesin e njerëzve të të gjitha moshave ky kanal radio luan programe muzikore dhe tregon flisni 24 orë live online

Radio Ciroma website address is www.ciroma.org

Radio Ciroma
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Itali : Radio Ciroma ]