Radio Bari broadcasts a diverse range of locally and nationally produced programs, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Radio Bari broadcasters believe in providing real music variety, so listeners can enjoy a vast catalogue of known and unknown Disco, Hits Classic, Adult Bashkëkohore, Lajm.

Radio Bari website address is www.radiobari.net

Radio Bari
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Itali : Radio Bari ]