Pas suksesit të web radio kushtuar Vasco Rossi, është bluesman madhe Emilia Zucchero "Sugar’ Fornaciari yll i ri i programit të nënshkruar 105 Muzikë Star . Një rotacion jo-stop çdo ditë trondit jashtë të gjitha gems e repertorin e këngëtares së Roncocesi, 17 bestselling albume publikuara përgjatë një karrierë tridhjetë-vjeçare dhe vazhdon të rritet. Jo vetëm individ: në 105 Music Star Sheqeri gjithashtu luan shfaqje live, gjëra të rralla, dhe natyrisht duets BSide dhe bashkëpunimet e bëra nga Sugar Fornaciari me yjet ndritura në botën muzikore kupën e dje dhe sot. Me fjalë të tjera, përsosur radio për tifozët e vërtetë e sheqerit.

MUSIC STAR Zucchero adresa faqen zyrtare është www.105.net

MUSIC STAR Sheqeri
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Itali : MUSIC STAR Sheqeri ]