Lolli Radio është më i dëgjuar muzikë bashkëkohore italiane në web. LOLLIRADIO ITALI zgjidhni çdo ditë të gjitha këngët që kanë bërë historinë e muzikës italiane nga vitet '60 pabesueshëm, muzika e këngëtarëve tanë më të dashur, interpretues më të vlerësua, i pari në renditjen apo Festivalin. Historia e muzikës italiane, por edhe të gjitha modelet e fundit dhe ide të reja, Premiera shpesh programuar.
LOLLIRADIO ITALI ka një dëgjim të vëmendshëm, heterogjen, dhe konstante gjatë gjithë periudhës 24-orëshe: në të ndiqni komuniteteve të shumta italiane nëpër botë. Programi është plotësuar me një lajm të plotë radio, Emisioni transmetohet çdo të 60 minuta nga 7.00 në 20.00 (Ora italiane).
Lolli Radio
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Itali : Lolli Radio ]