FM Italia broadcasts a diverse range of locally and nationally produced programs, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. FM Italia broadcasters believe in providing real music variety.

FM Italia website address is www.radiofmitalia.it

FM Italia
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Itali : FM Italia ]