FM Classic broadcasts a diverse range of locally and nationally produced programs, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. FM Classic broadcasters believe in providing real music variety, so listeners can enjoy oldies, hitet. FM Classic official website address is www.fmclassic.it
FM Klasik
Play Button
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Itali : FM Klasik ]