DOT Radio është një fitim jo stacion radio e cila është duke punuar për të dhënë komunitetin italian i njerëzve të të gjitha pantallona të shkurtra të programeve të radios popullore në një mënyrë shumë zbavitëse. Pop këngët janë zhanër kryesor i këngëve që ata luan më shpesh, me këngë nga të dy artist italian dhe nga artistë të njohura e gjithë bota është me të vërtetë shumë i këndshëm në mënyrën e vet. Ata gjithashtu luan këngë e Reggae dhe zhanret shkëmb shumë. DOT Radio adresa e internetit zyrtare është www.dotradio.eu
DOT Radio
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Itali : DOT Radio ]