top logo

Mirë se vini në Irlandës KISS vendit, një seksion sjellë njerëzit 24/7 muzikë shtet në SHBA Top-100 si dhe irlandezë Listat e / në Mbretërinë e Bashkuar përzier me klasik të doni të dëgjoni..

KISS Vendi Radio adresa e internetit zyrtare është www.kisscountryireland.com

Vendi Radio KISS
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Ireland : Vendi Radio KISS ]