top logo
Nisur në 2002, Radio Sawa është një rrjet Arabisht-Gjuha radio që transmeton lajme 24 orë në ditë, 7 ditë në javë, me shume se 370 Edicionet e lajmeve në javë. Newscasts range in length from 30-minute in-depth reports (including interviews and analysis) to 90-second headline reports. Radio Sawa’s flexible format permits the station to respond quickly to developing news events and expand both newscasts and live coverage as required. News and current affairs programs make up approximately a third of Radio Sawa’s programming schedule. In addition to news, Radio Sawa ofron analizë të ngjarjeve aktuale, sportive dhe karakteristika në një shumëllojshmëri të gjerë të çështjeve politike dhe sociale të kombinuara me një përzierje optimiste e muzikës më të mirë popullore perëndimore dhe arabe. Radio Sawa maintains an active all-news which provides both up to the minute news and information as well as live streaming audio. In addition to the latest headlines, RadioSawa.com also has reports on the latest news in technology, sportiv, business and the arts. Radio Sawa është operuar nga të transmetuesit Networks Lindjes së Mesme, Inc. (MBN). MBN financohet përmes një granti nga Bordi i Guvernatorëve të Transmetimit (BBG), an independent federal agency funded by the U.S. Congress. BBG mbikëqyr MBN dhe vepron si një firewall për të mbrojtur pavarësinë profesionale dhe integritetin e transmetuesve. Official website of Radio Sawa Iraq is www.radiosawa.com
Radio Sawa Iraq
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Iraq : Radio Sawa Iraq ]