Rasika Pekalongan is a online music radio station. Rasika Pekalongan broadcasts to the regions 24 orë në ditë, 12 muaj të vitit. Me një përzierje të madhe të xhazit, gjendje e dëshpëruar, popull, Bota dhe muzikë klasike. Rasika Pekalongan has something for all discerning music lovers.

Rasika Pekalongan official website address is www.rasikapekalongan.co.id

Rasika Pekalongan
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Indonezija : Rasika Pekalongan ]