Radio Bintang Tenggara broadcasts a diverse range of locally and nationally produced programs, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Radio Bintang Tenggara broadcasters believe in providing real music variety.

Radio Bintang Tenggara official website address is www.radiobintangtenggara.com

Stars Radio Lindje
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Indonezija : Stars Radio Lindje ]