J Radio 91.7 FM transmeton një gamë të larmishme të programeve të prodhuara në vend dhe në shkallë kombëtare, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. J Radio 91.7 Transmetuesit FM besojnë në ofruar shumëllojshmëri muzikë Reale, so listeners can enjoy a vast catalogue of known and unknown Pop, Hits, R n b, Easy Listening.

J Radio 91.7 FM adresa website zyrtar është jradio.jorong.com

J Radio 91.7 FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Indonezija : J Radio 91.7 FM ]