Radio KPM-së transmetimit të jetojnë nga Indonezia me një vizion për të siguruar njerëzit indonezisht me programet e radios cilësi Thats gonna të prekë zemrën e njerëzve indonezisht gjithë botën. Radio KPM-ja transmeton programe të ndryshme që lidh të gjithë popujt indonezisht me hedh dhe kulturave të Indonezisë. Grupi i tyre në shënjestër mosha audienca është 15-25. Radio KPM-ja kryesisht transmeton programe që është më i pëlqyeshëm për të rinjtë. Radio KPM-adresa faqen zyrtare është imcmedia.org
KPM-Radio
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Indonezija : KPM-Radio ]