Gen FM is one of the most popular FM radio station in Jakarta, Indonesia and whole world. Gen FM play 24 hours best songs HEITZZZ ABESSS. Në mesin e njerëzve të të gjitha moshave ky kanal radio luan programe muzikore 24 hours a day and 7 days in a week on live online. Gen radio network in Jakarta and Surabaya frequency of 98.7 MHz dhe 103.1 MHz frequencies equally Slogan “Voice Live Music”.

Their Popular Programs are :

  • Dupak (Kudu Tepak, disiarkan di Gen FM Surabaya)
  • Gen Music
  • KarJO (Karaoke Jowo, disiarkan di Gen FM Surabaya)
  • Semanggi (Semangat Pagi)
  • Salah Sambung
  • KL!K

For more details visit on : www.987genfm.com

Gen FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Indonezija : Gen FM ]