Cirebon Radio mund të jetë radio që është vetëm për shumë pak radio popullor të Indonezisë. Cirebon Radio ju ndihmon për të promovuar kulturën Indonesian dhe krijon vetëdijen e publikut në kushtet e tyre të rëndësishme sociale. Radio transmeton edhe këngë popullore nga Indonezia dhe përmes vendeve të njohur të botës nga ana e disa këngëtarëve të mëdha në mënyrë që të jetë një medium për argëtim.
Cirebon Radio adresa e internetit zyrtare është www.cirebonradio.com
Cirebon Radio
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Indonezija : Cirebon Radio ]