Chevy FM luan një varieteteve të këngëve nga varieteteve të zhanret dhe ata janë të njohur për marrëveshjet e tyre të veçanta programore. Ata luan programe të veçanta me këngë të përziera nga zhanret si Adult bashkëkohore, pop, valle dhe kështu me radhë për të dhënë dëgjuesit e tyre një ndjenjë të ndryshme dhe të bëjnë programet e tyre radio freskuese gjithë kohës.
Chevy FM adresa faqen zyrtare është www.radiochevy.net

Chevy FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Indonezija : Chevy FM ]