top logo

Nuk janë një shumë e këngëtarëve të talentuar në Tamil dhe ILC Tamil Radio pëlqen për të promovuar muzikën e tyre të freskët. ILC Tamil Radio është të jetojnë nga Britania e Madhe, por transmetimi për komunitetin Tamil jetojnë në atje. Dëgjuesit e tyre do të dëgjojnë muzikën e kulturës së tyre dhe ILC Tamil gjithashtu i pëlqen të përhapur muzikën e tyre kulturore.
ILC Tamil Radio adresa e internetit zyrtare është www.ilctamil.com

ILC Tamil Radio
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ UK : ILC Tamil Radio ]