KissFM is an international online radio station playing a fresh, Formati uplifting dhe eklektik muzikë për një audiencë globale. KissFM are an independent station for the online generation, connecting those who already have a strong connection with Reykjavik, Iceland.

KissFM website address is www.kissfm.is

KissFM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Iceland : KissFM ]