FM 957

Info koment Stacione raport

FM 95.7 është një kanal popullor radio hit i bazuar në Reykjavík, Iceland. Ajo luan lloje të ndryshme të zhanret e muzikës si Adult Bashkëkohore, Më 40 / Pop, dhe shumë është i vetëdijshëm për dëgjuesit’ kërkesa dhe zgjedhje. Getting reagime të mira audiencës së, ky kanal radio është duke u zhvilluar vazhdimisht playlists. Ky stacion radio përdor gjuhën Islandisht zyrtarisht. Ajo gjithashtu vepron programe të ndryshme informative që përfshin pjesëmarrjen e dëgjuesit. FM 957 Adresa zyrtare e internetit është fm957.visir.is

Vend: Iceland

Zhanret: / /

loading...

Popular Stations