Kënga nga FM Hungaria

Info koment Stacione raport

Rreshtimi me temën dhe stilin e transmetimit dhe prezantimit mjaft mirë Nóta FM përcakton standardin për stacionet e tjera radio në internet se si të promovoni një program radio në numrin e tyre të dëshiruar dhe dëgjuesit e synuar në mënyrë efektive në një mënyrë më të madhe. Kjo është një radio shumë popullor.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.notafm.hu

Gjuhe: Hungarez

Vend: Hungary

Zhanret:

loading...

Hungary Radio Stations

Popular Stations