Corvinus Radio broadcast online 24 orë në ditë, shtatë ditë në javë. Corvinus Radio brings you the friendly voices of the community plus a wide range of music, duke përfshirë klasike, bashkëkohor, jazz dhe vendin. Si një stacion të komunitetit, Thay also have programs for ethnic communities Hungary, Programet Aboriginal, programe fetare, sport, lajmet lokale dhe intervista etj.
Corvinus Radio official website address is www.corvinusradio.hu
Corvinus Radio
speakermuzikëspeaker
Sorry this Radio station is currently offline. Please select another one...

Na dërgoni problemi juaj


[ Hungary : Corvinus Radio ]