top logo
Bartok Radio listener means a lot, stacioni do të paraqesë veten si një dëgjues stacionit duhet të jetë i lumtur të. Ata ndërtojnë një unitet të madh midis dëgjuesit dhe veten e tyre në mënyrë që ata mund të kenë një komunikim të mirë mes tyre dhe dëgjuesit e tyre e cila do të rezultojë në një argëtim më stacioni pasur radio. Bartok Radio has become a very popular radio station of Hungary in a very short matter of time with their friendly approach towards their listeners.
Bartok Radio official website address is www.mr3-bartok.hu
Bartok Radio
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Hungary : Bartok Radio ]