top logo

Helmedia Inc provides twenty four hour (24orë) përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj. Helmedia Inc broadcasting hip hop, trokas, soul music.

Helmedia Inc official website address is www.helmedia-inc.net

Helmedia Inc
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ UK : Helmedia Inc ]