Zonat FM

Info koment Stacione raport

Zones FM është një stacion radio në internet i krishterë. Zones FM u lançua në New York City, USA, Mars 3, 2007. Ne synojmë të ndajmë me komunitetin Haiti dhe njerëzit e tjerë gëzimin e jetës që na gjallëron, dhe lumturinë që banon brenda nesh që nga krijimi i këtij stacioni. Shpresojmë që Zones FM të jetë një mik besnik në kohën e mirë të jetës tuaj dhe në periudha të vështira. Nëpërmjet programeve të tij, do të zbuloni një mënyrë të re të të jetuarit dhe të menduarit. Një mënyrë tjetër për të qenë në harmoni me botën.

Adresa zyrtare në internet e Zonave FM është www.zonesfm.com

Vend: Haiti

Zhanret:

loading...

Haiti Radio Stations

Popular Stations