top logo
Vizyon Plus FM broadcasts both Haiti and international music that varies too from genre to genre. Edhe pse zhanër i tyre kryesor i zgjedhjes është Pop dhe Rock, por ata nuk kanë asnjë problem duke luajtur këngë nga zhanret si hip hop, urban, r n b etj. Vizyon Plus FM main vision is to play what their listeners will listen or if saying the other way what their listeners would like to listen. As Haiti has its own beautiful tradition of music and culture Vizyon Plus FM most of the time tries to play songs and arrange programs that’s gonna represent its own tradition of music and culture.
Vizyon Plus FM official website address is www.radiovizyonplusfm.com
Vizyon Plus FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Haiti : Vizyon Plus FM ]