Tele Radio SHPK-ja transmeton 24/7, ata luan muzikë pa ndalesë, trokas, shkëmb, hip-hop, ekstazë, shtëpi elektro, vend, Muzika e butë etj jetojnë në internet. DJ më të mirë wellknown së nga nga Haiti luan këngë energjike dj. Me të paturit e internetit me cilësi të dëgjuesit e lidhjes mund të gëzojnë të mirë të organizuar Playlist dhe Dj këngë nga kudo në botë, në çdo vend me Tele Radio SHPK. Për të bërë të rinjtë lidhur me botën e muzikës që ata dekoroj playlist e tyre me këngë që të rinjtë do të dashurisë.
Tele Radio SHPK adresa zyrtare e internetit është teleradiokps.com

Tele Radio SHPK-së
speakermuzikëspeaker
Sorry this Radio station is currently offline. Please select another one...

Na dërgoni problemi juaj


[ Haiti : Tele Radio SHPK-së ]