Radio Oriental FM broadcast online 24 orë në ditë, shtatë ditë në javë. Radio Oriental FM brings you the friendly voices of the community plus a wide range of music, duke përfshirë klasike, bashkëkohor, jazz dhe vendin. Si një stacion të komunitetit, Thay also have programs for ethnic communities Haitian, sport, lajmet lokale dhe intervista etj.

Radio Oriental FM
speakermuzikëspeaker
Sorry this Radio station is currently offline. Please select another one...

Na dërgoni problemi juaj


[ Haiti : Radio Oriental FM ]