Radio Horizon 2000

Info koment Stacione raport
Radio Horizon 2000 transmetimi jetojnë nga Haiti. Radio Horizon 2000 transmetojnë lloje të ndryshme të Zouk bashkëkohore tradicionale dhe të rritur në Haitian, Trokas, Muzikë kompas dhe instrumental . Radio Horizon 2000 është një prej stacionit më të famshme në internet radio në Haiti.
Radio Horizon 2000 Adresa zyrtare e internetit është
www.radiohorizon2000endirect.com/fr

Vend: Haiti

Zhanret: /

loading...

Haiti Radio Stations

Popular Stations