Citadel Radio

Info koment Stacione raport
Radio Citadelle siguron njëzet e katër orë (24orë) përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj. R&B, shkëmb të butë, këngë latine dhe chansonnette frënge, një grup i madh i muzikës botërore unike në zgjedhjet e tyre. Radio Citadelle transmetohet drejtpërdrejt nga Haiti.
Adresa e internetit zyrtar i Radio Citadelle është www.radiocitadelleinter.com

Vend: Haiti

Zhanret: / /

loading...

Haiti Radio Stations

Popular Stations