Korrik 25, 1992, Radio Antena Continental ka dalë nën udhëheqjen e një grupi të të rinjve në Descahos lagje, në juglindje të qytetit të Gonaives. E gjitha filloi në çatinë e një banesë private; Mëngjes kontinental dhe një pjatë të vogël e kishte vendin e saj në diell. Pak Radiot rajonale mund të mburremi një fat të tillë.

Continental Radio Antena
speakermuzikëspeaker
Sorry this Radio station is currently offline. Please select another one...

Na dërgoni problemi juaj


[ Haiti : Continental Radio Antena ]