Radio HaCFN

Info koment Stacione raport

Ndonjëherë kur një radio përqendrohet në një lloj të veçantë të programeve radio bëhet pak e mërzitshme për dëgjuesit e tyre për shkak të mungesës së variacionit dhe duke e kuptuar këtë HaCFN Radio filloi rrugëtimin e tyre si një radio në internet për të kënaqur dëgjuesit e tyre gjatë gjithë ditës me lloje të ndryshme të radio programet.

Adresa zyrtare në internet e HaCFN Radio është www.hacfnradio.org

Vend: Haiti

Zhanret:

loading...

Haiti Radio Stations

Popular Stations