RADIO FOUTA DJALLON Internationale bazuar në Guinea Republikës është një popullore radio stacioni në internet. RADIO FOUTA DJALLON Internationale stacion streaming Programet në ajër dhe në internet. Fillimisht ajo është një RFDI: Zëri i FUTA Bashkëshortja e Meredit || Zëri i Fouta Djallon || Kanal radio Hito Fuuta Bashkëshortja e Meredit Gjuha luan rreth orën 24 orë live online.
RADIO FOUTA DJALLON Internationale adresa faqen zyrtare është www.radiofouta.info

INTERNATIONAL RADIO Fouta Bashkëshortja e Meredit
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Guinea : INTERNATIONAL RADIO Fouta Bashkëshortja e Meredit ]