Hits Retro 2 është një radio stacion në internet ndërkombëtare luajnë një freskët, Formati uplifting dhe eklektik muzikë për një audiencë globale. Hits Retro 2 janë një stacion i pavarur për gjeneratën në internet, lidh ata që tashmë kanë një lidhje të fortë me Guatemala.

Hits Retro 2 Adresa e internetit është www.retrohitsonline.com

Hits Retro 2
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Guatemala : Hits Retro 2 ]