top logo
Radio Progreso Guatemala is a popular hit radio channel based in Guatemala. It plays various types of music genres like 70s, 80s, 90s, Oldies, dhe është shumë i vetëdijshëm për dëgjuesit’ kërkesa dhe zgjedhje. Getting reagime të mira audiencës së, ky kanal radio është duke u zhvilluar vazhdimisht playlists. Ky stacion radio përdor gjuhën spanjolle zyrtarisht. Ajo gjithashtu vepron programe të ndryshme informative që përfshin dëgjuesit’ pjesëmarrje. Radio Progreso Guatemala official website address is radioprogresoguatemala.com
Radio Progreso Guatemala
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Guatemala : Radio Progreso Guatemala ]