top logo

Për programet e muzikës bazuar Radio Lab Konob ai zgjedh kryesisht muzika folklorike e vendit të tyre e cila ka kontakt të mirëfilltë muzikore e vetë rrënjën e tyre kulturore dhe muzikore. Nga ana tjetër për të ofruar programe të tjera të Radio Lab Konob njihet më mirë për të folur e tyre politike tregon për dëgjuesit e tyre.
Radio Lab Konob adresa faqen zyrtare është www.radionomy.com

Radio Lab Konob
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Guatemala : Radio Lab Konob ]