Radio Kulturore TGN është i pari evangjelist transmetuesi Guatemala. Ai ka shërbyer njerëzit e Zotit dhe e komunitetit në përgjithësi për më shumë 60 vjet. Duke pasur parasysh sfidat e reja të komunikimit në Radio Kulturore shekullin XXI ajo është përpjekur që të jetë në ballë në kontekstin e transmetimit kombëtar dhe ndërkombëtar. Kjo do të thotë përsosmëri në prodhimin dhe transmetimin e programeve të tyre, besnikëria ndaj misionit të komunikuar Fjalën e Perëndisë, Mbështetja e vlerave biblike dhe përpjekje të qëllimshme për të kontribuar në transformimin e shoqërisë.

Radio Kulturore TGN adresa faqen zyrtare është www.radiocultural.org

Radio Kulturore TGN
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Guatemala : Radio Kulturore TGN ]