Radio generalist par excellence, RCI ofron një përzgjedhje e përditshme të programeve të ndryshme dhe të ndryshme. Informacion, diskutim, argëtim, kulturë, … për më shumë se 30 vjet, ne punojmë në të gjitha temat e nxehta që ju shqetësojnë. Sot, ju jeni afër një dëgjues dy në Martinique dhe Guadeloupe ka zgjedhur valët tona. Dhe ne jemi të kënaqur! Megjithatë, puna jonë nuk ndalet këtu.

RCI Compas adresa faqen zyrtare është www.rci.fm

RCI Compass
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Guadeloupe : RCI Compass ]