Guadeloupe 1ere ofron njëzet e katër orë (24orë) përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj.

Guadeloupe 1ere adresa zyrtare e internetit është guadeloupe.la1ere.fr

Guadeloupe 1ere
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Guadeloupe : Guadeloupe 1ere ]