djerrinë

Info koment Stacione raport

Radio Live është një radio në internet që mund të dëgjohet kudo në botë. Ju mund të dëgjoni radiodëgjoni, dy nga kompjuteri juaj personal dhe nga telefoni juaj celular dhe pajisje të tjera me qasje në internet.

Detajet e kontaktit

Faqja e internetit: www.wasteland.gr

FaceBook: djerrinë

Email: itsatsakis@gmail.com

Numri i kontaktit: +30 2103420990

Vend: Greece

Zhanret:

loading...

Greece Radio Stations

Popular Stations