Kohë e mirë 107.7 është një radio stacion në internet ndërkombëtare luajnë një freskët, Formati uplifting dhe eklektik muzikë për një audiencë globale. Kohë e mirë 107.7 janë një stacion i pavarur për gjeneratën në internet, connecting those who already have a strong connection with Thessaloniki, Greece.

Kohë e mirë 107.7 Adresa e internetit është 1077sunshine.blogspot.com

Kohë e mirë 107.7
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Greece : Kohë e mirë 107.7 ]