top logo

Mirë se vini në web radio e “902.gr” , zëri i Partisë Komuniste në internet.

Kujdesi ditor ne kemi për qëllim për të kontribuar dhe ne nga vetë bastion tonë të informacionit nga pikëpamja e interesave të punëtorëve, të rinjtë, njerëz.

Programi ynë përfshin emisionet Informacionit dhe Shtypit Lajme, Speciale, prodhuesi muzika dhe emisionet kulturore. Shih programin e detajuar e përditshme e Radio Web, të cilat do të përditësohen rregullisht.

Jeni komente gjithmonë i mirëpritur, sugjerimet dhe përgjigjet që të bëhet me ndihmën dhe mbështetjen tuaj të një armë të vërtetë në duart e njerëzve që punojnë, klasat e punës dhe të rinjtë.

Radio 902 Adresa zyrtare e internetit është www.902.gr

Radio 902
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Greece : Radio 902 ]