Prandaj programma (Programi i parë) është një stacion transmetimi radio nga Athina, Greece, sigurimin e Transmetuesit Publik Lajme dhe muzikë popullore greke në një shumëllojshmëri të frekuencave në të gjithë Greqinë, si pjesë e Re Greke Radio, Internet dhe Televizioni (Neri) (New Radio grek, Internet dhe TV (Neritan)).

Prandaj programma 91.6 Adresa e internetit është webradio.ert.gr

Prandaj programma 91.6
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Greece : Prandaj programma 91.6 ]