Proini FM broadcasts a diverse range of locally and nationally produced programs, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Proini FM broadcasters believe in providing real music variety, so listeners can enjoy a vast catalogue of known and unknown Greek Music.

Proini FM website address is www.proininews.gr

Proini FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Greece : Proini FM ]