Mousiki Lampsi Radio broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Mousiki Lampsi Radio broadcasts Top 40, Pop. Their productions and information based programs are Top 40, Pop They are working as a bridge between listeners and music.
Mousiki Lampsi Radio official website address is www.mousikilampsi.gr
Mousiki Lampsi Radio
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Greece : Mousiki Lampsi Radio ]